Français
Ontdek Renault

Van Mossel Devos‑Capoen

Over Ons

Van Mossel Devos-Capoen werd in 1988 opgericht in Poperinge door Johan Devos en Els Capoen. Sinds de start zijn we erkende dealer voor Renault, later kwam daar Dacia bij.

Familiebedrijf

Het familiebedrijf Devos-Capoen werd opgericht in 1988 door Johan Devos en Els Capoen. Starten deden ze als erkend Renault dealer, later kwam daar het merk Dacia bij. Devos-Capoen evolueerde naar 3 Renault vestigingen in Kuurne, Roeselare en Menen, 3 Dacia vestigingen in Kortrijk, Roeselare en Menen en een Occasiecenter in Kuurne.

Van Mossel Devos – Capoen

De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive van Nederland. In België was Van Mossel vooral actief met de leasingactiviteiten. Begin 2019 startte het overnameoffensief van dealerbedrijven In totaal telt Van Mossel Automotive groep bijna 300 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

In 2021 sloot Devos-Capoen een joint-venture met Van Mossel om zich te sterken voor de uitdagingen van een sector in beweging. Vanaf dat moment nam Van Mossel een belang van 50% in Devos Capoen.

mobiliteit voor iedereen

Onze slogan ‘Mobiliteit voor iedereen’ omvat perfect waar we bij Van Mossel Devos-Capoen voorstaan. Samen met onze 54 medewerkers helpen we elke dag de klant zo goed mogelijk.

In de verkoop maken we een passend voorstel op maat van de klant, en correcte opvolging van het order met een feestelijke aflevering tot gevolg. In de naverkoop garanderen we de klant mobiliteit door passende oplossingen te bieden. Communicatie met de klant is voor ons in iedere stap van groot belang