Français
Ontdek Renault

Naverkoop

Onze diensten

Onze Diensten
Carrosserie

Een carrosserie in goede staat, het is mogelijk, verwaarloos uw onderhoud niet! Het onderhouden of repareren van de carrosserie van uw voertuig is de beste manier om de verkoopwaarde te behouden.

Voorruit

In geval van een botsing of een scheur in uw voorruit biedt Dacia After-Sales u aangepaste oplossingen voor uw veiligheid en rijcomfort.

Voorbereiding technische keuring

Om u te helpen de technische keuring te doorstaan, bieden wij u de Dacia voorinspectie aan. Deze dienst omvat de verschillende punten van de technische inspectie zoals

  • Remmen
  • Verlichting
  • Grondverbinding
  • Vervuiling
  • Mechanische onderdelen
Ondersteunende diensten
Dacia Assistance staat in de eerste plaats 24 uur per dag, 7 dagen per week, in alle omstandigheden aan uw zijde, op alle Europese wegen en zo snel mogelijk wanneer u geïmmobiliseerd bent.
Naverkoop beloften

Door ons te vertrouwen voor het onderhoud en de reparatie van uw voertuig, kunt u zeker zijn van originele Dacia-reserveonderdelen, een garantie voor betrouwbaarheid en veiligheid. Al onze interventies zijn gegarandeerd voor een jaar, onderdelen en arbeid. Voor plaatwerk wordt de garantie verlengd tot 12 jaar. Profiteer van het advies en de knowhow van onze technici die u de oplossing kunnen bieden die het best bij uw voertuig past.

Depannage

De diensten van Dacia Assistance worden u geboden gedurende de hele fabrieksgarantietermijn, en dat 24/7 overal in België en Europa.

Dacia Assistance 

Dacia Assistance dekt alle onvoorziene mechanische, elektrische of elektronische pannes veroorzaakt door materiaal-, montage- of productiefouten.

 

DE NUMMERS VAN DACIA ASSISTANCE:

In België belt u naar 0800 97 96 5 

Vanuit het buitenland belt u naar 0032 2 233 23 73

Van Mossel Devos-Capoen Assistance 

Indien de garantieperiode van uw Renault reeds verstreken is en uw wagen is geïmobiliseerd door een mechanisch of elektrisch probleem, dan kunt u steeds contact opnemen met het Assistance nummer van Van Mossel Devos-Capoen. Onze assistance is bereikbaar 24/7. Wij behandelen uw probleem met zorgen en sturen zo snel mogelijk iemand ter plaatse.